Invitatie Coworking Spirit

Asocia»õia Pentru Promovarea Afacerilor din Rom√Ęnia are plńÉcerea de a VńÉ invita la caravana Coworking, eveniment organizat √ģn cadrul proiectului ‚ÄěBHB - SUSTAINABLE DEVELOPMENT BUSINESS CENTER‚ÄĚ, HURO/1101/175.
Obiectivul acestui eveniment este acela de a promova antreprenoriatul »ôi¬† spiritul coworking, prin¬† prezentńÉri de business, prezentńÉri startup, »õin√Ęnd cont de oportunitńÉ»õiile oferite pentru dezvoltarea √ģntreprinderii noastre. Evenimentul va fi organizat √ģntr-un cort mobil de 450 mp care va fi amenajat √ģn stilul unui birou open space √ģn patru loca»õii transfrontaliere.

Invita»õie √ģnt√Ęlniri de afaceri in Taiwan

Ne face placere sa va invitam la o serie de intalniri de afaceri in vederea promovarii achizitiilor din Taiwan. Acest evenimente va vor oferi mai multe oportunitati de colaborare cu furnizori taiwanezi.    
Firmele cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane USD, pot beneficia de decontarea integrala a biletului de avion, clasa economic pe ruta directa Bucuresti -Taipei - retur, cazare pentru 3 nopti, la hotel de 4 stele pentru un reprezentant al firmei.

Misiune economicńÉ la Oradea 5-6 mai 2015

Ambasada Elvetiei la Bucuresti si Camera de Comert Elvetia - Romania vor organiza o misiune economica de informare la Oradea, in perioada 5 ‚Äď 6 mai 2015.
Va transmitem mai jos componenta delegatiei si agenda misiunii :
Componen»õa delega»õiei
1.       E.S. domnul Jean-Hubert Lebet, Ambasadorul Elvetiei
2.       Domnul Marc Bruchez, Secretar I, adjunctul Ambasadorului
3.       Domnul François Pétry, Presedinte, Camera de Comert Elvetia - Romania si CEO Holcim Romania

Invita»õie Fashion Peek 2015

Federația FEPAIUS are deosebita placere de a va invita la evenimentul de promovare, contractare si subcontractare FASHION PEEK, aflat la cea de-a treia editie, organizat in Bucuresti, la Hotel Caro, in perioada    21 - 22 aprilie 2015.
‚Äė‚ÄôFASHION PEEK‚Äô‚Äô, reprezinta o platforma de elita care reuneste sub aceeasi cupola mari producatori de confectii din Romania, producatori straini de fire tesaturi si accesorii, exportatori romani si importatori europeni, designeri, lanturi specializate de magazine dar si consultanti reputati in industria modei.

Forumul ‚ÄĚDezvoltarea afacerilor cu Romania √ģn zona transfrontalierńÉ‚ÄĚ

VńÉ invitńÉm sńÉ participa»õi¬† la forumul¬† "Dezvoltarea afacerilor cu Rom√Ęnia √ģn zona transfrontalierńÉ" organizat de cńÉtre Camera de Comer»õ »ôi Industrie a Judetului Bekes, care va avea loc¬† √ģn data de¬† 31 martie 2015,¬† √ģncepand cu ora 10,00 (HU),¬† la Centrul de Afaceri Maghiar-Roman al CCI Bekes (5600 Bekescsaba, Hunyadi ter.2),¬† coordonatele¬† GPS: 46.6803125 /¬† 21.0954537.
Program
10.00-  -10.15   Inregistrare
10.15  -10.45    Rolul Sectiunii Maghiara-Romana al CCI Ungare in scopul intararii legaturilor economice bilaterale.

Pages