Invitație întâlniri de afaceri in Taiwan

Ne face placere sa va invitam la o serie de intalniri de afaceri in vederea promovarii achizitiilor din Taiwan. Acest evenimente va vor oferi mai multe oportunitati de colaborare cu furnizori taiwanezi.    
Firmele cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane USD, pot beneficia de decontarea integrala a biletului de avion, clasa economic pe ruta directa Bucuresti -Taipei - retur, cazare pentru 3 nopti, la hotel de 4 stele pentru un reprezentant al firmei.
Intalnirile de afaceri vor fi organizate in perioada aprilie – noiembrie 2015 in Taipei, in functie de disponiblitatea de a va deplasa in Taiwan cu conditia de a fi in afara perioadelor expozitiilor organizate de TAITRA (www.taiwantradeshows.com.tw).
Evenimentele din Taiwan organizate de TAITRA conecteaza firmele participante cu furnizorii de varf din Taiwan. TAITRA va organiza pentru dumneavoastra intalniri bilaterale de afaceri cu potentiali furnizori taiwanezi, conform intereselor firmei dvs.
Mentionam ca aceasta subventie se acorda firmelor care nu au beneficiat de nicio subventie TAITRA si nu colaboreaza cu furnizori din Taiwan.
Informatii suplimentare relatii@ccibh.ro