Metropol Impex SRL

Domeniu de activitate:
Activitate:

Societatea comerciala Metropol Impex SRL a fost infintata in anul 1992, avind activitatea principala comert cu ridicata. produse alimentare si industriale.
In anul 1999 s-a diversificat activitatea prin deschiderea unui magazin de prezentare accesorii mobilier si furnituri pentru productie mobilier totodata cu deschiderea unui atelier de debitare pal melaminat.
Prin cresterea dinamica a activitati din acest segment cit si cererea clientilor societatea noastra a devenit un important reprezentant si importator de produse si furnituri lemnoase din Bihor.
Activitatea de prestari servicii catre terte parti are la baza dotarea societatii noastre cu cele mai performante utilaje din domeniul prelucrarii materialelor lemnose specifice domeniului nostru de activitate adica utilaje de debitat si aplicat cant pentru pal melaminat Holzher aceste utilaje corespund normelor europene
din punct de vedere al preciziei cit si normelor de securitate si mediu.
Prin achizitionarea permanenta de scule si utilaje performante societatea noastra urmareste perfectioanare procesului de productie si prestari servicii prin care se situeaza in topul companiilor de acest profil.
Pentru a veni in intimpinarea normelor europene privind buna organizare a activitatii de prestari servicii si productie societatea noastra in anul 2004 a implementat sistemul de management al caliatatii ISO 9001 care reprezinta un pas important in consolidarea pozitiei pe segmentul productiei de mobilier si prestari servicii.
In cadrul societatii noastre personalul care coordoneaza si desfasoara activitatea este un personal tinar si dinamic ,media de virsta este de 28 ani,personal care pe linga buna pregatire profesionala prin studii superioare si cursuri de perfectionare permanente este dedicat activitatii de productie si prestarii servicii pentru a realiza toate proiectele si obiectivele organizatiei noastre.
In cadrul magazinului propriu de prezentare comercializam accesorii mobilier de inalta calitate minere ,butoni, balamale aruncatoare ,cuiere ,feronerie diversa ,suruburi ,elemente de inbinare, folie cant,profile P.V.C. ,a.b.s. ,usi formatate, usi lemn masiv ,elemente postforming,sine culisante din aluminiu ,rotile ,profile din aluminiu,garnituri antistrop,jolly, blaturi termorezistente,cosuri si suporti tacimuri din otel si crom reprezentam firme producatoare de accesorii mobilier printre care Blumm, Bisci, Siro, Foresth Ungaria, Dolken, Camar, TernoScorrevoli, Lama, Salice, Ariston, etc.

Deviza noastra este ÔÇťCalitate si promptitudineÔÇť

Telefon:
+40259435
Fax:
Email:
Sediu social:
Oradea, Str. Corneliu Baba Nr.26